Kristiania Management

Rekruttering

Lang erfaring og formell kompetanse innen rekruttering.

Hvorfor rekruttering bør gjøres av eksperter

Jakten på bedriftens nye ansatt bør ses på som en viktig investering. Arbeidstakeren skal være med på å løfte bedriften videre og bør ha riktig kombinasjon av kompetanse, arbeidslyst, læringsvilje og nysgjerrighet. Det er ikke alltid den som roper høyest og er flinkest til å snakke for seg som er den beste kandidaten for stillingen.

Hva inneholder en rekrutteringsprosess?

Vi starter med å avklare hva slags behov, ønsker og krav bedriften har til kandidaten. Dette kan avhenge av om det for eksempel er en helt ny stilling som skal opprettes, eller om kandidaten skal erstatte en tidligere ansatt.

Etter dette avklarer vi hvilke tiltak som skal gjøres for å tiltrekke oss de riktige søkerne. Dette kan for eksempel være hvordan annonsen skal se ut og hvilke kanaler og medier som skal brukes for å spre stillingsutlysningen.

Søknadsbehandlingen består av å kartlegge og sortere søkerne, og i tillegg se om vi har aktuelle kandidater blant de som tidligere har sendt inn åpne søknader til oss. Deretter gjøres videre tester i form av intervjuer, case-oppgaver og for eksempel personlighetstester.

Når utvelgelsen er gjort og kandidaten har takket ja til stillingen starter “onboardingsprosessen”. Dette er kanskje den mest undervurderte delen av nyansettelsen. Her er det viktig å ha gode rutiner slik at den nyansatte raskt kommer i gang med effektivt arbeid.

Vi har over 30 års erfaring

Kristiania Management bistår din bedrift under hele prosessen fra behovsanalyse til ansettelse. Våre oppdragsgivere forteller at de opplever høy kvalitet fra våre leveranser. Vi er ofte sparringspartnere for ledere og HR-avdelinger i vårt nettverk.

Vi ønsker å skreddersy våre tjenester slik at du som kunde får hjelp til de riktige punktene i rekrutteringsprosessen. Enten du trenger hjelp til hele prosessen eller ikke ønsker vi alltid å få til et tett samarbeid og å skape sterke og langvarige relasjoner.

Bransjeerfaring og oppdatert teori

Kristiania Management har levert dyktige kandidater til stillinger innen salg, markedsføring og mange andre bransjer. Vi kombiner bransjeerfaring med evidensbasert teori og testing og deltar ofte på HR-samlinger og i andre relevante fora. Vi jobber hardt for å holde oss oppdaterte innen rekrutteringsbransjen i et stadig skiftende samfunn.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

2022 - Kristiania Management - Org nr. 820 854 322